it´s too late to be late again

Články



TiddlyWiki na nové adrese


Česká verze webového zápisníku má vlastní doménu - TiddlyWiki.cz.

Po několika pokusech o umístění TiddlyWiki pod různé subdomény jsem se nakonec rozhodl pro vlastní doménu, která vychází z původního názvu ve spojení s CZ. TiddlyWiki postupně obsazuje národní i nadnárodní domény v tempu, které odpovídá internetovému šíření. V přehledu na Forpsi.com jsem našel k dnešnímu dni již 22 zaregistrovaných TW domén 2. řádu. Veškeré jazykové lokalizace jsou především o nadšení uživatelů a je vidět, že jejich počet slušně narůstá.

Pro všechny zájemce o vlastní jednoduché publikování jsou připraveny šablony v poslední verzi. Veškeré dostupné návody, skiny i jazykové mutace jsou volně přístupné na doprovodných webech a uživatelská základna narůstá. Přestože je původní záměr webového zápisníku ve snadné přenositelnosti, existuje řada variant ve spojení s databází. Jejich přehled je možné vysledovat na autorském webu TiddlyWiki.com.
Poděkování patří poskytovateli hostingových služeb ISOL.cz, který umožnil umístění celého webu na svém serveru, a dále všem nadšencům, kteří se na šíření TiddlyWiki podílí.

BTW: doména byla znovu uvolněna, Tiddlywiki je opět pod odkazem Česká Tiddlywiki (pravé menu).

18-06-2008

Na Timovi
Ve světě