it´s too late to be late again

Články



Zoner Press v zajímavých slevách


Výrazné slevy kvalitních knih zaměřených na webdesign stojí určitě za pozornost.

Na stránkách vydavatelství Zoner Press (odkaz na tomto webu) se objevila lákavá nabídka pod názvem Jedinečná letní šance! V případě objednání některé publikace za standardní internetovou cenu (sníženou o 10%) je možné zakoupit ještě jednu za slevu okolo 50%. Vzhledem k titulům, které jsou ve slevě zahrnuty, evidentně nejde o výprodej zastaralých či neprodejných knih. V nabídce jsou totiž hodně zajímavé publikace.
Nejnižší cena je 100 Kč, což mne dost překvapilo, protože se jedná o oblíbená a aktuální témata (webdesign, PHP, apod.). Několik těchto publikací jsem popsal i na tomto webu v rubrice Recenze. Pokud se chcete blíže seznámit s vybranou publikací, u každé z nich je na webu vydavatelství uveden obsah, nějaká kapitola ke stažení, a především potřebný software, který řadu těchto knih provází. Také zde najdete recenze jiných uživatelů.

V případě zájmu je možné objednat knihy přímo z Internetu pomocí formuláře na adrese www.zonerpress.cz/letni-akce.html. Seznam nabízených publikací stojí určitě alespoň za prostudování.

BTW: akce již skončila, nicméně zajímavé slevy jsou na webu nabízeny stále.
>>>>>

28-06-2005

Na Timovi
Ve světě