it´s too late to be late again

Články



Vyšlapaná meta


Relaxovat se dá různě, my kromě běhu i chodíme...

Je polovina července a koukám, že poslední výšlap je tak trochu slavnostní. Přesáhl jsem totiž 2000 kilometrů za dva a půl roku, kdy zapínám Sports Tracker i pro turistiku. A zároveň si říkám, jak mám vlastně toto číslo vnímat? Je to hodně nebo málo vzhledem k časovým možnostem a dalším aktivitám?

V polovině letošního roku to je o dosažených 600 kilometrech a několika drobných. Nic oslavného, že? Jenže když k tomu připočtu téměř stejnou vzdálenost proběhanou? Pro polovinu roku to vypadá docela dobře, říkám si.

Z letního výšlapu

V loňském roce jsme nachodili 999 km včetně silvestrovského výšlapu na Komáří jezírka. Číslo téměř magické, ale ono tak zajímavě skutečně vyšlo. Hodně tras jsme prošli s Léňou a Pájou, ale nejčastěji vyrážíme s naším borderákem Rickem. Letos to vypadá, že se přes tisícovku dostaneme v pohodě. I když příroda a zdraví hrají svoji vlastní hru, s tím je třeba počítat neustále.

A co boty? Mohu jen konstatovat, že své oblíbené merrellky jsem skutečně prošlapal. Přispěly k tomu i loňské Alpy a Tatry o rok dříve. Nejlepší turistická obuv, jakou jsem kdy měl. Jinak jde ale o nejpohodovější sport, který nevyžaduje nic specifického, jen chuť a hezké prostředí. A když se k tomu přidá optimistické počasí…
>>>>>

16-07-2014

Na Timovi
Ve světě