it´s too late to be late again

Články



Běžecký poločas


Letošní počasí mi zatím dělá radost.

Podle posledních outdoorových textů to vypadá, že pořád jezdím na koloběžce a běhání jsem odsunul stranou. Je pravda, že mne pekelný stroj s dvěma koly a odřeným stupátkem hodně baví a pořád objevuji nové trasy. Ale běh nemá konkurenci, dokud to budu dávat, všechno ostatní jej doplňuje. Je fakt, že kombinace s koloběhem je skvělá, podívám se dál a běžím aspoň napůl.

Běžecký poločas

Na konci první poloviny prázdnin mám naběháno několik stovek kilometrů. Je to díky teplému jaru a blízkosti lesa, který nebyl pro viry moc zajímavý. O prázdninách se mi daří vybíhat aspoň dvakrát týdně. Když je hezky, vytáhnu koloběžku. Už mám sice blatníky, ale v dešti a na zabahněných cestách mne to moc nebaví. Kdežto pro běh se hodí každý úlet přírody. Včera slunečné horko, dneska déšť.

Nedávno jsem se se přehoupl přes 10 tisíc kilometrů od roku 2009. Je v tom i několik letošních koloběžkových stovek, ale ve srovnání s naběhanou vzdáleností nijak moc. Pocit, který ve mně vzniká, když vyběhnu někam na vrchol kopce a rozhlížím se kolem, je pořád stejně silný. Vlastně s přibývajícím věkem výrazně silnější.

Většina mých trailů je na Instagramu.

26-07-2020

Na Timovi
Ve světě