it´s too late to be late again

Články



Brašna na koloběžku


Vždy je dobré mít u sebe alespoň základní výbavu.

Když jsem si pořídil velkou koloběžku, na radu kamaráda ji hned doplnil o malou řídítkovou brašničku. Stylově rovněž od firmy MIBO, takže ladila. Velikostně na několik inbusů, lepení, mobil a brýle. Je docela hezká a praktická. Pokud ale jedete na delší trasu, bez větší výbavy se neobejdete. Jenže ověsit rám nosiči a zavazadly se mi taky nechtělo. A tak jsem hledal a našel.

Parádní dvojbrašna od firmy Nistler se totiž skvěle a vyváženě umístí pod držák lahve pomocí suchých zipů a nepřekáží. Je docela objemná, ale zároveň nevypadá robustně. Dokonce se do ní vejde pumpička.

Brašna na koloběžku

V Nistleru šijí brašny na míru koloběžek podle potřeby. Malagu měli ve výběru také, takže jediný problém byl, aby ji stihli dodat do vánoc (dárek od dcery). Což se povedlo a hned na první jarní jízdě jsem ji připevnil. Je opravdu geniálně řešená a odhaduji, že by nebyl problém ji přidat i na jinou větší koloběžku MIBO. Barevně mi vyhovuje, protože je černá s oranžovým reflexním šitím a k mé Malaze se skvěle hodí.

Brašna na MIBO Malaze

Firma Nistler mě docela zaujala. Jednak na mne působí trochu garážově (myšleno pozitivně), jednak vyrábí i vlastní koloběžku Friend. Na první pohled nijak zvláštní stroj, ale když si projdete nafocené designově vyladěné kolobrndy v různých situacích, získáváte pocit, že se opravdu chystáte vyjet jednou na výlet, jindy na pivo do blízké hospůdky nebo lehce zakrosovat v lese. Subjektivně to vnímám asi jako nejzajímavější koloběžkový marketing.

A původní brašnička MIBO? Tu zdědila koloběžka Kickbike Clix, protože její řídítka jsou jediné místo, kam lze brašnu umístit.

30-05-2021

Na Timovi
Ve světě