it´s too late to be late again

Články



Příběh běžce (3)


Když krosař běhá po webu.

Předchozí články byly hlavně o číslech, tento věnuji jiné motivaci. Rozdělil jsem ji do tří částí, přičemž hodně obsahových se prolíná. První je o textech. Hodně běhů bylo pro mne nabíjecích díky tomu, že šlo o nové trasy, nečekané podmínky nebo zajímavé zážitky. Nakonec jsem jich sepsal tolik, že si zasloužily samostatnou stránku. Najdete na ní odkazy ke všem včetně tohoto, jsou řazeny chronologicky. Samozřejmě budou pokračovat.
Běh na blogu

Příběh běžce (3)

Další motivací se stalo natáčení videa z běhů. Před čtyřmi lety jsem dostal malou outdoorovou kameru Polaroid Cube a dost se s ní vyblbnul. V kapse ji nepocítíte, ale při běhu je bezvadná. Všechna natočená videa mám v samostatném kanále na YouTube a občas si je s chutí pouštím. Držím se svého přístupu mít délku do jedné minuty, takže mi stačí jako připomenutí.
Běh na YouTube

Poslední je Instagram a fotografie z hezkých míst. V sociálních sítích se pohybuji, jen když pro mne mají nějaký smysl. Možná proto jsem až počátkem minulého roku poslal na Instagram první snímek. Fotil jsem vždycky, ale fotografie publikuji na Flickr.com nebo u sebe. Nakonec jsem během roku zveřejnil 163 běžeckých snímků. Nejdříve jsem si vyčítal, že mne to nenapadlo dříve, ale nakonec o nic nejde. Pro mne to je zábava a hodně fotek by se asi díky stejným trasám opakovalo.
Běh na Instagramu

Příběh běžce (1)
Příběh běžce (2)

11-03-2019

Na Timovi
Ve světě